Privacy Policy

8 Dec, 2020 admin No Comments

Zásady ochrany osobních údajů Technicaldunya.com

Technicaldunya.com (k dispozici na webu Technicaldunya.com) je jednou z našich hlavních priorit ochrany osobních údajů. Tento dokument o zásadách ochrany osobních údajů obsahuje informace shromážděné a zaznamenané Technicaldunya.comas, jakož i naše použití.

Pokud máte další dotazy nebo potřebujete více informací o našich zásadách ochrany osobních údajů, neváhejte nás kontaktovat.

Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují pouze na naše online aktivity, protože Technicaldunya.com sdílí a / nebo shromažďuje informace o účinném přístupu k návštěvníkům našeho webu. Tato zásada se nevztahuje na žádné informace shromážděné offline nebo prostřednictvím kanálů jiných než tento web.

souhlasit

Používáním našich webových stránek souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů a souhlasíte s jejich podmínkami.

Informace, které shromažďujeme

Když vás požádáme o poskytnutí osobních údajů, požádáme vás, abyste jasně uvedli své osobní údaje a důvod žádosti.

Pokud nás kontaktujete přímo, můžeme o vás obdržet další informace, například vaše jméno, e-mailovou adresu, telefonní číslo, obsah zprávy nebo přílohy, které nám můžete zaslat, a další informace, které se rozhodnete poskytnout. jiná informace.

Při registraci účtu můžeme požadovat vaše kontaktní informace, včetně jména, názvu společnosti, adresy, e-mailové adresy a telefonního čísla.

Jak používáme vaše údaje
Informace, které shromažďujeme, používáme různými způsoby, včetně:

Poskytujeme, provozujeme a udržujeme naše webové stránky

Vylepšujte, přizpůsobujte a rozvíjejte naše webové stránky

Pochopte a analyzujte, jak používáte naše webové stránky

Vyvíjejte nové produkty, služby, funkce a funkce

Komunikujeme s vámi přímo nebo prostřednictvím jednoho z našich partnerů, včetně poskytování zákaznických služeb, abychom vám poskytovali aktualizace a další informace týkající se webových stránek a pro marketingové a komunikační účely. povýšení

Zašleme vám e-mail

Najděte a předcházejte podvodům

Log soubor

Technicaldunya.com postupujte podle standardního postupu pomocí souboru protokolu. Tyto soubory zaznamenávají, co se stane, když návštěvníci navštíví web. To je to, co dělají všechny hostingové společnosti a jsou součástí analýzy hostingových služeb. Informace shromážděné souborem protokolu zahrnují adresu internetového protokolu (IP), typ prohlížeče, poskytovatele internetových služeb (ISP), datum a čas, vstupní / odchozí stránky a možný počet kliknutí. Nejsou spojeny s žádnými osobně identifikovatelnými informacemi. Účelem těchto informací je analyzovat trendy, spravovat web,

Soubory cookie a webové majáky

Stejně jako u jiných webových stránek i Technicaldunya.com také používá „cookies“. Tyto soubory cookie se používají k ukládání informací, včetně preferencí návštěvníků, a webových stránek, které návštěvník navštívil nebo navštívil. Tyto informace se používají k personalizaci obsahu našich webových stránek podle prohlížeče návštěvníka a / nebo jiných typů informací, čímž se optimalizuje uživatelská zkušenost.

Další obecné informace o souborech cookie naleznete v části „Co je soubor cookie“.

Soubor cookie Google DoubleClick DART

Google je jedním z poskytovatelů třetích stran na našem webu. Rovněž používá cookie zvané DART cookie k poskytování reklam návštěvníkům našich webových stránek na základě jejich návštěv na www.website.com a dalších webových stránkách na internetu. Návštěvníci se však mohou rozhodnout odhlásit používání souborů cookie DART v zásadách ochrany osobních údajů Google Ads a obsahové sítě na následující adrese URL – https: //policies.google.com/technologies/ads

Zásady ochrany osobních údajů reklamních partnerů

V tomto seznamu najdete zásady ochrany osobních údajů každého reklamního partnera HTTP: // Technicaldunya.com.

Reklamní servery nebo reklamní sítě třetích stran používají soubory cookie, JavaScript nebo webové majáky a další technologie, které používají ve svých reklamách, a objevují se v protokolu Technicaldunya.comlink zaslaném přímo do prohlížeče uživatele. Když k tomu dojde, automaticky obdrží vaši IP adresu. Tyto technologie se používají k měření účinnosti jejich reklamních kampaní a / nebo k přizpůsobení reklamního obsahu, který vidíte na navštívených webových stránkách.

Vezměte prosím na vědomí, že tyto soubory cookie Technicaldunya.com nemohou přistupovat nebo kontrolovat použití inzerentů třetích stran.

Zásady ochrany osobních údajů třetích stran

Zásady ochrany osobních údajů Technicaldunya.com se nevztahují na jiné inzerenty nebo webové stránky. Proto vám doporučujeme podrobněji se seznámit s příslušnými zásadami ochrany osobních údajů těchto reklamních serverů třetích stran. Může zahrnovat jejich postupy a pokyny, jak odmítnout určité možnosti.

Prostřednictvím možností každého prohlížeče se můžete rozhodnout zakázat soubory cookie. Podrobnější informace o tom, jak spravovat soubory cookie pomocí konkrétního webového prohlížeče, najdete na příslušné webové stránce prohlížeče.

Zásady ochrany osobních údajů CCPA (neprodávejte mé osobní údaje)

Podle CCPA mají kalifornští spotřebitelé mimo jiné právo:

Společnosti, které shromažďují osobní údaje spotřebitelů, jsou povinny zveřejňovat kategorie spotřebitelů a konkrétní osobní údaje, které shromažďují.

Požádejte společnosti, aby odstranily veškeré osobní informace o spotřebitelích, které shromažďují.

Společnosti, které požadují prodej osobních údajů spotřebitele, neprodávají osobní údaje spotřebitele.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc na odpověď. Pokud si přejete některá z těchto práv uplatnit, kontaktujte nás.

Práva na ochranu údajů GDPR

Chceme zajistit, abyste plně porozuměli všem právům na ochranu údajů. Každý uživatel má následující výhody:

Právo na přístup – máte právo požadovat kopii vašich osobních údajů. Za tuto službu vám můžeme účtovat nominální poplatek.

Právo na opravu – Máte právo nás požádat o opravu veškerých informací, které považujete za nepřesné. Máte také právo nás požádat o doplnění veškerých informací, které považujete za neúplné.

Právo na výmaz – máte právo požadovat, abychom za určitých okolností vymazali vaše osobní údaje.

Právo na omezení zpracování – Za určitých okolností máte právo požadovat, abychom omezili zpracování vašich osobních údajů.

Právo vznést námitku proti zpracování – za určitých podmínek máte právo vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů.

Právo na převod – Máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek přenesli informace, které shromažďujeme, do jiné organizace nebo přímo k vám.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc na odpověď. Pokud si přejete některá z těchto práv uplatnit, kontaktujte nás.

Informace o dětech

Další součástí naší priority je ochrana bezpečnosti dětí při používání internetu. Doporučujeme rodičům a opatrovníkům sledovat jejich online aktivity, účastnit se jich nebo sledovat a spravovat.

Technicaldunya.com nebude vědomě shromažďovat osobní údaje o dětech mladších 13 let. Pokud se domníváte, že vaše dítě poskytlo tyto informace na našich webových stránkách, důrazně doporučujeme, abyste nás okamžitě kontaktovali a my tak učiníme, abychom tyto informace odstranili z našich záznamy co nejdříve.

Comments closed.